Приказка на острова финал

Приказка на острова финал турски сериал финал Ada Masalı с бг суб субс субтитри на български гледаме онлайн преведен с превод. Режисьор на сериала е Али Билгин, а продуцент е Керем Чатай. Екипът на сценария се състои от Йелда Ероглу и Йешим Шитак. Ръководител на продукцията на сериала е Седа Шифт, изпълнителен продуцент е Али Демир, а ръководител на продукцията е Ахмет Мухаммет Айдън. Координатор на производството е Zafer Aydoğdu, а ръководителят на комплекта е Sezgin Çakır. Помощник на режисьора на сериала е Елиф Рейс, а вторият режисьор е Beste Sultan Kasapoğulları. Главен художествен ръководител е Исмаил Дурмаз, оператор е Йозкан Бал, а режисьор е Дошуш Онур Карасу. Шефът на светлината е Мехмет Парлак. Постпродукцията на сериала е направена от Anıl Tutkal Kaya, а музиката е подготвена от Cem Öget. Mine Güler е кастинг директор на сериала, Petek Arıcı и Oğuz Tabur са отговорни за стила, Şengül Nançın е мениджър на костюмите, а İlyas Yerkaymaz е мениджър на мястото. Фотографът на сцената е Tuğba Kavakoğlu, трейлърът е проектиран от Hakan Savran.

Приказка на острова финал гледайте и вие този модерен турски сериал филм какво ще се случи и стане. Обявена е датата на излизане на новата поредица на Star „Island Tale“. Новата романтична лятна поредица на Ay Yapım, „Island Tale“, с участието на Ayça Ayşin Turan и Alp Navruz, ще бъде на Star във вторник, 15 юни от 20.00. Обратното броене започна за „Островна приказка“, която се готви да отбележи летните екрани с топлата си история. С участието на Айча Айшин Туран и Алп Навруз и режисиран от Али Билгин, „Островна приказка“ ще заключи всички на екрана с романтичната си атмосфера. „Островна приказка“, в която се разказва за любовта, която ще се роди, когато пътищата на Юни (Ayça Ayşin Turan) и Пойраз (Alp Navruz), които имат два много различни персонажа, се срещнат, ще заключат всички на екрана. СИЛЕН ПЕРСОНАЛ В главните роли; В силния актьорски състав на поредицата, която включва Айча Айшин Туран и Алп Навруз, майсторски и млади имена като Ипек Тенолчай, Нихан Бююкасач, Бюлент Чолак, Джем Айл Едж, Берил Позам, Йозге Демиртел, Рами Нарин, Ейлюл Ерцоз и Бедия Енерз вземете участие заедно. Режисьор на сериала е Али Билгин, докато сценарият е написан от Йешим Шитак и Йелда Ероглу.

Гледайте и вие редовно всички нови филми и сериали. Още нови случки и новини на сайта ни https://posledni24.com/ или в google ще намерите важна информация.

Приказка на острова финал

Още новини