Иновации и технологии през 2021 година

Иновации и технологии през 2021 година

Иновации и технологии през 2021 година. Ангажимент за 2020 г.: Comcast обяви многогодишен план за отпускане на 100 милиона долара за борба с несправедливостта и неравенството. Този ангажимент включваше 75 милиона долара в брой и 25 милиона в медии, които ще бъдат разпределени в продължение на три години. По това време главният изпълнителен директор на Comcast Брайън Робъртс заяви, че усилията ще се съсредоточат върху партньорството и подкрепата на групи, работещи за прекратяване на несправедливостта и неравенството, ускоряване на разнообразието и усилията за приобщаване, включително чрез наемане и обучение, подчертаване на черни гласове чрез медийни канали, справяне с цифровото неравенство чрез свързаност и образователни инвестиции и подкрепа на малкия бизнес, управляван от цветнокожи хора. Напредък през 2021 г.: Comcast предостави публична актуализация за ангажимента си през февруари. Тя заяви, че е разширила програмата си за евтини Интернет Essentials и се е ангажирала да пусне до края на 2021 г. над 1000 нови лифтови зони, които са читалища, които тя осигурява с WiFi.

Иновации и технологии през 2021 година. Той също така разшири партньорствата с групи, които предоставят образователни ресурси на учениците, като например Кодекс на черните момичета. Чрез новата RISE инициатива на Comcast, компанията предостави маркетингови и технологични ресурси на над 700 малки фирми, собственост на Black. Comcast стартира и инвестиционния фонд RISE, за да предостави безвъзмездни средства в размер на 5 милиона долара за стотици малки предприятия, притежавани от малцинства. Comcast обяви партньорства и планове за създаване на съдържание със създателите на Black, включително LeBron James и Ava DuVernay. Той също така стартира Black Experience, център за развлечения на Black, по канала Xfinity през февруари. Comcast заяви, че ще инвестира милиони долари, за да покаже нововъзникващите създатели на Black на платформата. Компанията също така стартира Академията NBCU със 17 академични партньори, включително HBCU, институции, обслужващи испанци, или HSIs, и колежи със значително малцинствено население. Други забележителни актуализации: Отвъд ангажимента от 100 милиона долара, оттогава Comcast е ангажирал 1 милиард долара за 10 години, за да помогне за преодоляване на цифровото разделение между общности с високи и ниски доходи.

Ангажимент за 2020 г.: Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг се ангажира да преразгледа политиките на компанията относно държавната употреба на сила, по-специално около прекомерното използване на полиция или държавна сила и около продължаващите граждански вълнения. Зукърбърг каза още, че Facebook ще преразгледа политиките си за потискане на избирателите, възможностите си за работа със съдържание, което нарушава стандартите му, освен пълното му премахване и прозрачността около вземането на решения. Той заяви, че се е ангажирал да получи правилните гласове на масата и да изгради продукти, които могат да помогнат за напредването на расовата справедливост. Компанията пое няколко финансови ангажимента, включително: Инвестиране на 100 милиона щатски долара през 2020 г. в притежавани от Черния малък бизнес, създатели и организации с нестопанска цел, обслужващи американската общност на чернокожите, със 75 милиона долара парични субсидии и рекламни кредити за организации с нестопанска цел и бизнес и 25 милиона долара в подкрепа на създателите на съдържание.

Похарчете поне 1 милиард долара с различни доставчици през 2021 г. и всяка година след това, включително 100 милиона долара годишно с доставчици, притежавани от Black. Дарение от общо 5 милиона долара на над 250 000 набиратели на средства във Facebook, създадени за Инициативата за равноправно правосъдие, Фонда за колеж „Търгуд Маршал“ и Проекта за невинност. Даване на 10 милиона долара за две години за финансиране на програма за създатели на Black Gaming, за да диверсифицира своята платформа за игри. Обещавайки 25 милиона долара за подкрепа на създателите на Black чрез We the Culture, страница във Facebook, създадена от служители на Black, за да издигнат гласовете от общността. За да разнообрази своята платформа и база служители, Facebook си постави следните цели: За три години достигнете 1 милион членове на общността на чернокожите и един милион членове на латиноамериканската общност в САЩ чрез Elevate, програма, предоставяща безплатно обучение за цифрови умения. Дайте 100 000 стипендии на чернокожи студенти, работещи по цифрови сертификати чрез програмата Facebook Blueprint. Направете нова секция Lift Black Voices в нейното приложение и повърхностни акаунти за действия за расова справедливост при търсене в Instagram. Разнообразете персонала с 30% повече цветнокожи хора, включително 30% повече чернокожи хора на ръководни роли в продължение на пет години. Още новини следим и ни на https://posledni24.com/ за повече подробности, както и в google отново.

Още новини