Безмилостен град финал

Безмилостен град финал на този турски сериал гледаме и ние скоро. Всички искат да видят с бг аудио какво ще с случи и стане? Една история, която за кратко време завладява всички пред малкия екран. Това няма как лесно да покаже на всеки един до къде може да стигне всичко това. Самата Джемре иска едно по-голямо и щастливо за нея семейство, което да и донесе нещо истинско и голямо. Очакванията тук са повече от големи и ще трябва и самите ние да търсим доброто. Доста време всички ние искам и търсим една голяма изненада за самите нас. Това не се случва толкова лесно и ще трябва да търсим едно ново действие. Все пак самия Недим от доста време е готов да намери своята важна крачка напред, която да го накара да продължи. Всички са на лице и ще трябва сами да намерим решение с времето на нашите събития.

Безмилостен град финал гледайте и вие. Популярният сериал на Kanal D, Zalim Istanbul, направи своя финал със своя 39-и епизод, излъчен в понеделник, 22 юни. Серийните фенове, които не можаха да гледат последния епизод на Залим Истанбул по различни причини, търсят случилото се във финала на поредицата и връзката за гледане на последния епизод. Ето екрана за гледане на 39-ия епизод на Zalim Istanbul … Zalim Istanbul, с участието на имена като Fikret Kuşkan, Deniz Unizur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas и Berker Güven, завърши екранното си приключение след 39-ия си епизод. В 39-ия епизод на Жестокия Истанбул смъртта на Ченк засегна дълбоко всички. Ето подробностите за последния епизод на Залим Истанбул … Финалът на незаменимата поредица от понеделник вечери, Залим Истанбул, заключи публиката пред екрана. На финала на Залим Истанбул, който се появи пред публиката с пълен епизод; Ченк живее последните си мигове поради тумор в мозъка си. Ето защо той прави ходове, за да не оставя нищо липсващо след себе си. На първо място, той се поправя с Недим. Той изяснява ситуацията си с Джемре. Накрая прекарва време със сина си Умут. Той не иска собственият му син да изпадне в такава ситуация, тъй като го боли да няма спомен за баща си Ага в детството си. Тя тръгва с него на кемпер и заснема всеки момент от него на видео. Когато настъпи времето на смъртта, Ченк е щастлив сега. Надеждата вече е поверена на Джемре и Недим, двама души, които той много обича.

Zalim Istanbul, който излезе на екраните в понеделник вечерта, се появи пред феновете си със своя 38-и епизод. В последния епизод на популярния сериал тъжният край на Жениз и Черен подари на публиката изненадващи моменти. Zalim Istanbul ще се сбогува с феновете си следващата седмица, като направи финала с 39-ия си епизод. Ето подробностите за последния и последния епизод на Залим Истанбул. ЗАЛИМ ИСТАНБУЛ КАКВО СЕ СЛУЧИ В ПОСЛЕДНАТА ГЛАВА? Agah Karaçay получава сърдечен удар и умира, след като е видял доклада за ДНК, който Ceren разкри. Смъртта му засяга дълбоко всички, особено Ченк. Серен, която е постигнала само една цел, остава безразлична към тази ситуация. Серен отново се установява в имението, използвайки смъртта на Ага Бей. След като се установява, Сениз бушува от гняв. Когато чува, че ще се ожени за Ченк, той взема необратимо решение. Тениз, която планира да убие Серен, се бори с Черен, която идва в стаята й. И двамата губят живота си, падайки от балкона пред очите на всички. Гледайте и вие на сайта ни https://posledni24.com/ още много новини или в google има нови действия.

Безмилостен град финал

Още новини