Безмилостен град последен епизод

Безмилостен град последен епизод 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 с бг аудио гледайте и ви за да не изпуснете нещо важно. Този турски сериал и филм става много харесван и гледан от всички пред малкия екран. Виждаме една нова история, която се радва на голям успех. И съвсем скоро идва и края на филма, който дава големи емоции и възможности, които ще следим всички ние. Това е поредна голяма драма, която за кратко време предизвиква всички ние да следим пред малкия екран какво ще се случи. Това няма да толкова лесно и самия Недим знае какво го очаква и може да се случи в един момент ако няма така ясна обратна връзка с времето си. Всичко това ще даде нови поводи филма да се гледа още повече. Гледайте и вие тези важни епизоди и края ще е съвсем близо и скоро.

Безмилостен град последен епизод отново следим този супер модерен турски филм. Той се сбогува с екраните с 39-ия епизод на Zalim Istanbul, който беше излъчен по екраните на Kanal D. В последния епизод на популярния сериал, щастието на Циван и Дамла, което те очакваха, и поверението на Умут на Недим и Джемре предизвика емоционални моменти. Ето връзката за разглеждане на последния епизод на Zalim Istanbul и 39-то резюме на епизода. КАКВО СЕ СЛУЧИ В ЗАЛИМ ИСТАНБУЛ ФИНАЛ? Ченк живее последните си моменти поради тумор в мозъка си. Ето защо той прави ходове, за да не оставя нищо липсващо след себе си. Преди всичко той се поправя с Недим. Той изяснява ситуацията си с Джемре. Накрая прекарва време със сина си Умут. Той не иска собственият му син да изпада в такава ситуация, тъй като го боли да няма спомен за баща си Ага в детството си. Той тръгва с нея на кемпер и заснема всеки момент от него на видео. Когато настъпи времето на смъртта, Ченк е щастлив сега. Надеждата вече е поверена на Джемре и Недим, двама души, които той обича много.

37-ият епизод на Залим Истанбул е пред феновете си. Съдбата на Ага Бей стана въпрос на любопитство с епизода на Zalim Istanbul, популярния телевизионен сериал на екраните на Kanal D, от 15 юни. Agah Karaçay, съживен от главния актьор Фикрет Кушкан, рухна на земята след ДНК, което научи в 37-ия епизод на Zalim İstanbul. Мъртъв ли е Ага Каракай в жесток Истанбул? Фикрет Кускан напусна ли? Фикрет Кушкан, който даде живот на героя на Ага Карашай в популярния сериал на Канал D, реши да напусне Залим Истанбул. Kuşkan обяви в изявлението си, че не може да продължи поредицата поради епидемията от коронавирус. Фикрет Кушкан направи изявление по темата в профила си в социалната мрежа и обяви, че напуска сериала. Ето това обяснение: „Поради моите хронични заболявания, които ме накараха да вляза в групата на рисковете за живота по време на трудната пандемия, която преживяхме поради епидемията Covid-19, съжалявам да кажа, че няма да мога да продължа проекта„ Жесток Истанбул “, който Обичах толкова много и дадох живот на героя на Ага за 36 епизода. Имам доклади на моя лекар и конкретни инструкции от моите лекари по този въпрос. Ще разберете, че това не е решение, което да се вземе, без да се налага. Имам живот и семейство, което да издържам, оцеляването ми е приоритет. “ Гледайте и вие всички нови епизоди на https://posledni24.com/ за да не пропуснете нещо важно и вие или в google редовно.

Безмилостен град последен епизод

Още новини